Periscope Hesap Kapatma | Periscope hesabı nasıl kapatılır?

Periscope hesap kapatma işlemi anlatılıyor. Ayrıca “Periscope hesabı nasıl kapatılır?” sorusu cevaplanıyor. Periscope hesap kapatma linki paylaşılıyor.

Periscope Hesap Kapatma | Periscope hesabı nasıl kapatılır?
Reklamlar

Periscope, iOS ve Android işletim sisteminde çalışan bir canlı yayın uygulamasıdır. Uygulama 26 Mart 2015 tarihinde yayınlandı. Gezi olayları sırasında, kuruculardan Kayvon Beykpour İstanbul’dadır ve canlı yayın fikri olaylar esnasında aklına gelir. Uygulama yayına verildiği yıl içerisinde Twitter tarafından satın alınmıştır. Ülkemizde binlerce kullanıcısı olan bir uygulamadır. Bu kadar çok kullanıcının içerisinde elbette hesabını kapatmak isteyenler olacaktır. Bu kişiler için Periscope hesap kapatma işlemini anlatacağız.

Reklamlar

Periscope Hesabınızı Kolayca Kapatın

Hesap kapatma için telefonunuzda Periscope uygulamasının yüklü olması lazım. Ayrıca hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız. Tüm bunlar tamamsa işlemi anlatmaya başlayabiliriz. İlk olarak telefonunuzdan Periscope uygulamasını açın. Ardından aşağıdaki adımları takip edin.

Periscope Hesap Kapatma 1. Adım
Periscope Hesap Kapatma 1. Adım

Uygulama açıldığında, ekran görüntüsünde kırmızı daire içerisine aldığımız profil simgesine dokunun.

Periscope Hesap Kapatma 2. Adım
Periscope Hesap Kapatma 2. Adım

Profilinizi açtıktan sonra ekranı aşağıya doğru kaydırın. Yukarıdaki ekran görüntüsünde kırmızı kare içerisine aldığımız “Ayarlar” sekmesine dokunun.

Periscope Hesap Kapatma 3. Adım
Periscope Hesap Kapatma 3. Adım

Ayarlar sekmesine dokunduktan sonra açılan pencereyi aşağıya kaydırın. Hesap alanındaki “Hesabı devre dışı bırak.” sekmesine dokunun.

Periscope Hesap Kapatma Son Adım
Periscope Hesap Kapatma Son Adım
Reklamlar

Son adımda sizi “Gittiğini gördüğümüz için üzgünüz.” başlıklı bir pencere karşılayacak. Bu penceredeki “Devre Dışı Bırak” düğmesine tıklayın ve Periscope hesabınızı kapatın. Böylece hesap kapatma işlemi tamamlanmış olur.

Kapatılan Periscope hesabına ne olur?

Periscope hesabınızı kapattığınızda, hesabınız kapatılmak üzere işaretlenir. Hesabınızı kapattığınızda aşağıdaki veriler de silinecektir.

Reklamlar
  • Dahil olduğunuz gruplardan çıkarılırsınız.
  • Takip ettiğiniz kişilerin listesi silinir.
  • Periscope’de sizi takip edenlerin listesi silinir.
  • Yayınlananlar ve yakın zamanda izledikleriniz silinir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın!
Lütfen bu alana isminizi girin